Kerstfilms op Netflix die je moet zien!Het is bijna kerstvakantie en dat betekend dat je uitgebreid de tijd hebt om met warme chocolade melk en kerstkransjes voor de TV te gaan zitten om je favoriete kerstfilms te kijken. Om jullie alvast een beetje in de stemming te brengen maakte ik een lijstje met mijn favoriete kerstfilms op Netflix....

1. The Night Before
De meest vermakelijke kerstfilm allertijden! Echt - ik vind hem geweldig. Hij gaat over drie vrienden, die besluiten een einde te maken aan hun traditie 'Wilde Kerstfeesten' maar niet voordat ze nog een keer een laatste kerstavond beleven met drugs en drank. In deze film zijn er hoofdrollen weggelegd voor Joseph Gordon, Seth Rogen en Anthony Mackie. Zeker het kijken waard.
2. A Christmas Prince
Wie van echte romantische comedies houdt moet deze film zeker gezien hebben, de film is nog niet zo heel lang uit en is daarom echt nog nieuw nieuw nieuw. De film gaat over een jonge journalist die onverwachts naar het buitenland gestuurd wordt voor een primeur over een knappe prins die binnenkort koning wordt.3. Christmas Inheritance
Vers van de pers! Een film over een socialate Ellen die voordat ze het bedrijf van haar vader mag overnemen eerst naar het stadje moet waar hij is opgegroeid. Daar leert ze hoe het is om hard te werken en anderen te helpen. De echte Christmas-spirit dus.

4. El Camino Christmas
Het houdt maar niet op met kerstfilms uit 2017. Deze staat namelijk ook pas sinds kort op Netflix. In het kort gaat de film over een groep vreemden die vast komen te zitten in een slijterij op kerstavond na een vermeende overval. Ze delen allerlei verhalen en geheimen met elkaar en beleven een onverwachte kerst.
5. Miracle on 34th Street
Dorey en haar dochtertje Susan raken bevriend met een kerstman in een warenhuis die beweerd dat hij de echte kerstman is. Zou het echt zo zijn? Deze film werd al gemaakt in 1994 maar nu staat de remake op Netflix - het kijken waard dus.

Wat is jullie favoriete kerstfilm?

Liefs,
Denise

Reacties

Populaire posts