Sweater Weather

Het is weer de tijd van het jaar dat de truien uit de kast mogen om ons te beschermen tegen het koude winterweer. Heerlijk vind ik het de tijd van truien en vesten, ik kan er zo heerlijk in weg kruipen en het is soms bijna alsof zo'n trui mijn tweede huis is. Ik heb een aantal truien op een rijtje gezet die ik graag aan mijn truien-verzameling toe zou willen voegen; kijk snel verder!
1. Een echte kersttrui kan natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Een trui met een kerstboom, sneeuw, de kerstman of zoals in dit geval Rudolph het rendier is dit jaar echt helemaal hip. Je vind ze tegenwoordig zelfs met lampjes erin of met losse onderdelen erbij zodat je zelf je eigen kersttrui kunt versieren. Dit exemplaar kun je kopen bij Bonprix voor €24,99.

2. Een streepjestrui is ook niet te weerstaan dit winterseizoen. Alle winkels die je inloopt tijdens een shopdagje zal een trui met streepjes in zijn assortiment hebben in alle kleuren van de regenboog. Deze lekker neutrale met zwarte en witte strepen vind je bij H&M voor €24,99. 

3. Een zwarte basic trui is ook altijd wel handig om in je kledingkast te hebben. Het is makkelijk te combineren op een spijkerbroek, zwarte broek of zelfs met een rokje. Ik vind hem super leuk omdat hij niet helemaal effen is maar er nog iets van een werkje in zit. Je kunt deze leukerd krijgen bij Vero Moda voor €35,00. 

4. Last but not least zijn truien met quotes helemaal in. Ik vind deze truien echt mega vet, het is een boyfriendfit dus hij valt een beetje groter en hoort dan ook wijd te zitten; een trui waar je dus echt helemaal in weg kunt kruipen. Deze trui kun je krijgen in de kleuren zwart, wit, blauw, rood, roze en donkergroen voor €69,90 bij G-star. 

Welke trui is jouw favoriet?

Liefs, 
DeniseReacties

Populaire posts